SQlab kormányszarv Innerbarends® 411 fekete

13 900 Ft | Nettó ár: 10 945 Ft

Az SQlab Innerbarends®kormányszarv a legjobb természetes kéztartást biztosít.

Elfogyott

Loading...

Leírás

SQlab kormányszarv Innerbarends® 411 a legjobb választás a kényelmes kerékpározáshoz.

Ha a kezet ennyire befelé mozgatja, a könyökök úgy helyezkednek el, hogy kényelmesen támaszkodjanak a törzsre, és a felsőtest helyzetét is kissé előrenyújtja. Ez aerodinamikai és biomechanikai előny is.

A barendek a mountainbike korai időszakából származnak, és szükség esetén a kormány külső végeire szerelik fel. Ergonómiai szempontból ez nagyon jó ötlet. Idővel azonban, ahogy az egyenes rudak kevésbé kedveltek, és helyette nőtt a felszálló rudak eladása, a rúdvégek lassan eltűntek. Most azonban, amikor a mountainbike bárok térnyerése ismét csökkent, és ehelyett a rudak alacsonyak és szélesebbek lettek, a barendeknek újra értelme van. De egy kis eltéréssel a fogantyúk belsejébe szereljük fel a barendeket, az úgynevezett Innerbarends®-eket, innen ered az enyhe ellentmondásos elnevezés.

Az Innerbarends®kormányszarv a jó öreg barendek új innovatív evolúciója, amelyeket a mountainbike korai időkből ismerünk, de soha nem látott biztonsági szemponttal. Az eltérő kézállás ellenére a fékkarok mindig elérhetők maradnak. A helyzet kissé hasonlít egy aerobarra. Az Innerbarends® nem nyom túl sokat, és nincs is útban, úgyhogy csak próbáld ki!

Az Innerbarends® a legtöbb kerékpárhoz illeszkedik. Közvetlenül a fogantyúk mellé és befelé vannak felszerelve. Mivel a legtöbb fékkar elég hosszú ahhoz, hogy a legjobb fékteljesítmény elérése érdekében a váltó belsejébe lehessen és kell is felszerelni, általában elegendő hely marad a markolat és a váltó/fékkar között a belső karmok felszereléséhez.

Az Innerbarend®-nek nincs meghatározott felhasználási területe. Mindazonáltal ideálisak mountainbike-hoz: MTB verseny, XC, maraton, trail lovaglás, túrázás, minden hegyi kerékpározáshoz, de Endurohoz is, ahol tökéletes lovaglási pozíciót biztosítanak a felépüléshez az átmeneti szakaszokon. De az Innerbarends® nagyon hasznos lehet trekking kerékpárok vagy városi kerékpárok normál kerékpárkormányán is.

Előnyök:

Természetes kéztartás

Az SQlab Innerbarends® kormányszarv természetes kéztartást biztosít.

Kicsi és könnyű

Az SQLlab Innerbarends® 108 g a pár.

Tökéletes izommentesítés

Tökéletes megoldás a karok, vállak és hát izomcsoportjainak tehermentesítésére a karok helyzetének változtatásával a kerékpáron, különösen hosszú távokon.

Maximális sebesség

Az aerodinamikus, laza könyökhelyzet biztosítja a maximális sebességet.

A Bike Magazin többször tesztelte!

„Azután az aerodinamikus, de egyben hatékonyabb üléspozíciónak köszönhetően a sebesség körülbelül 2 km/h-val nőtt anélkül, hogy nagyobb erőfeszítést kellett volna tenni.”

Bike Magazin 2020.02

„Bárki, aki valaha is ült az Innerbarends®-en, nem fogja újra odaadni:
több sebesség, nagyobb kényelem és megkönnyebbülés a vállig és a nyakig.”  

A Bike Magazine 08/2020 különböző pozíciókat is tesztelt és mért az Innerbarendekkel® a szélcsatornában. Az eredmények lenyűgözőek:

„57 Watt megtakarítás ! Ez azt jelenti, hogy a helyzettől függően a sebesség 2-5 km/h-val nő ugyanazzal az erőfeszítéssel!”

További információk

Tömeg 200 g
KTM gyári garancia mellett,
személyesen is garantálom a minőséget
Sárközi István Sárisport

Sárközi István

KTM webáruház tulajdonos

Extra szolgáltatásaink a kerékpárakhoz

A nálunk vásárolt kerékpárokat beállítva, használatra készen adjuk át a vásárló részére.

Nálunk vásárolt kerékpárokat, a vásárlóval egyeztetve, személyesen üzemelem be, és szállítom ki vásárlóim részére. 

A nálunk vásárolt kerékpárt ingyen regisztráljuk az országos BIKESAFE kerékpáros védelmi rendszerben.​

Garancia, szállítás, fizetési információk

Személyes házhozszállítás:

A kerékpárokat és egyéb termékeket melyek össz értéke 350 000-Ft ot eléri, azt ingyenesen, személyesen szállítom le, az ország bármely megadott címére.

Futárszolgálattal:

Kerékpár szállítása az ország területére 6000-Ft
A kerékpárokat összeszerelve, szervizelve, beállítva szállítjuk le.

Egyéb termékekre vonatkozóan a szállítás futárszolgálattal:

50000-Ft felett ingyenes.
50000-ft alatti rendelésnél, átutalással történő fizetéssel: 1500-Ft
50000-ft alatti rendelésnél, utánvéttel történő fizetéssel: 2000-Ft

Vásárlóink készpénzzel, bankkártyával. vagy azonnali átutalással is fizethetnek.

Közvetlen banki átutalás:

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Személyes átvétel

Átvételkor kézpénzben vagy bankkártyával az üzletünkben a 6500 Baja, Petőfi Sándor utca 66. cím alatt.

Utánvétes fizetés

Fizetés az árú átvételekor

 

Miért bízhatsz meg bennünk/bennem?

Webáruházamban és kerékpár boltomban forgalmazott termékekre, nem csak neves gyártók általi garanciát adunk, de személyesen, nevemmel is garanciát vállalok a válogatott és magas minőségért.

A ktm kerékpár webshhopban egyedileg gyártott KTM kerékpárok mellett, általam válogatott kiegészítőket is találsz, melyekért szakértői garanciát vállalok. 

Ha egy magas minőségű, strapabíró, egy életre szóló kerékpárt keresel magadnak, családtagjaidnak vagy barátaidnak, garantálom, hogy jó helyen jársz.

Minden kerékpárunk, kerékpárszállónk, kiegészítőink kiváló márkák termékei, értékes és kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek.

1993-ban nyitottuk meg Síkölcsönző és Síszerviz üzletünket Baján, majd 2017-ben kibővítettük azt a Sport2000 sportáruházláncnak egyedileg gyártott KTM kerékpárok forgalmazásával. 

Az egyedileg gyártott KTM kerékpárok mellett, Pro User és Hapro márkájú kerékpárszállítókat is megvásárolhattok Tőlünk.

Minden munkanap 9:00-től 19:00-ig elérhető vagyok telefonon, nyugodtan keress meg ha kérdésed van.

Ha épp nem venném fel, amint tudlak, de legkésőbb 24 órán belül visszahívlak.

Szívesen segítek, adok tanácsot, ha esetleg nem innen kellene biciklit választanod, mert mások az igényeid, azt is őszintén megmondom.

Célom, hogy mind a két fél (a vásárló és én is) örömmel, elégedetten  „fogjunk kezet” a vásárlást követően. Sőtt több év multán is! :) 

 

Ezek a termékek is érdekelhetnek még: